Køb af andelsbolig

Fuld køberpakke

Ved køb af en andelslejlighed, er vores rådgivning fokuseret på købsaftalen, vedtægterne, referater af generalforsamlinger, foreningens økonomi – herunder lån og hæftelse - tilstandsrapport m.v.

En andelsbolig er en bolig i en større ejendom, hvor man sammen med de øvrige ejere ejer hele ejendommen og har brugsret til en bestemt lejlighed. På den ene side er man husejer sammen med alle de andre ejere i en andelsboligforening – og på den anden side er man en slags lejer hos denne forening.

En andelsbolig adskiller sig således fra en ejerlejlighed, hvor man ejer den specifikke lejlighed og den adskiller sig fra en leje-lejlighed, fordi man selv er medejer sammen med de andre beboere.

Andelsboligforeninger er reguleret ved lov. Prisdannelsen er ikke – som for ejerlejligheder – fri, men fastsættes efter bestemte retningslinjer, som bestemmer andelskronens størrelse. Hvis en lejlighed er på 90 m2 og andelskronen er kr. 2.300, må lejligheden maksimalt sælges for kr. 207.000 med tillæg af forbedringer og med fradrag af mangler (noget, der skal laves for at bringe lejligheden op på alm. standard).

I forbindelse med et salg, bliver der foretaget en vurdering af forbedringer / mangler og i en del andelsboligforeninger skal der tillige laves et el-eftersyn.

Det er sædvanligvis andelsboligforeningens administrator, som udarbejder købsaftalen og ekspederer denne.

Udover ovennævnte omfatter vores ydelse
Gennemgang af købsaftale
Gennemgang af salgsopstilling
Gennemgang af alle dokumenter / referater / regnskaber
Svar på spørgsmål undervejs
Hvorfor kun fuld køberpakke?

Grunden til, at vi kun tilbyder en fuld køberpakke er, at vi ønsker at yde tryghed og gennemsigtighed for dig som køber, uden pludselige tillægsydelser, så du som køber har fuldt overblik fra start. Nogle advokatvirksomheder reklamerer med en lav pris for tinglysning af skøde m.v., og det kan naturligvis virke attraktivt. Vores erfaring er, at du som køber har brug for den fulde ydelse.

Ejendomsmægler er sælgers repræsentant. Du har brug for din egen rådgiver. En rådgiver, som ved meget om ejendomshandel, og som kan give dig den tryghed, du har brug for ved den måske største økonomiske beslutning, du træffer i dit liv.

Det handler ikke (kun) om at få tinglyst et skøde. Det handler om at alle relevante forhold omkring dit køb bliver belyst og at der ikke dukker problemer op efterfølgende.

Vi går ikke på kompromis med vores ydelse. Vi rådgiver om hele handlen fra start til slut. Vi står inde for vores rådgivning og er naturligvis ansvarsforsikrede.

Med mere end 1000 ejendomshandler ved vi, hvad der er relevant at se på i forbindelse med et boligkøb.

I de handler, hvor sælgers ejendomsmægler laver skøde og refusionsopgørelse, gennemfører vi præcis de samme undersøgelser, som når vi selv står for skøde og refusionsopgørelse. Vi kontrollerer også det arbejde, mægler har lavet, og det er vigtigt at huske, at mægler er sælgers mand – og kun sælgers mand. Behovet for rådgivning er derfor lige så stort i de handler, hvor det er mægler, som udarbejder skødet.

No cure – no pay = bliver handlen ikke til noget, tager vi ikke noget honorar, men vi håber naturligvis, at du kommer til os, når du finder en anden bolig.

Køb af andelsbolig

kr. 5.000,-
inkl. moms
Købsaftale, vedtægter, referater af generalforsamlinger, foreningens økonomi, tilstandsrapport m.v. No cure, no pay.
Bestil her
eller ring 6969 1111

Ehlersvej 33
2900 Hellerup
Tlf.: 69 69 11 11
info@bbboligadvokat.dk
Man-Fre: 9-17

BBBoligadvokat logo for boligadvokat philip helmer lönborg
BEDST OG BILLIG BOLIGADVOKAT
En afdeling af Byg Advokatfirma
Copyright © 2024