Køb af sommerhus

Fuld køberpakke
Gennemgang af købsaftale
Gennemgang af salgsopstilling
Gennemgang af alle dokumenter
Rådgivning om pris / forhandling
Skødeudkast
Tinglysning af skøde
Udkast til refusionsopgørelse
Refusionsopgørelse
Frigivelse af købesum
Svar på spørgsmål undervejs
Hvis sælgers ejendomsmægler laver skøde og refusionsopgørelse *
* prisen reduceres med kr. 1.000,- fra kr. 6.250,- til 5.250,-
Hvorfor kun fuld køberpakke?

Grunden til, at vi kun tilbyder en fuld køberpakke er, at vi ønsker at yde tryghed og gennemsigtighed for dig som køber, uden pludselige tillægsydelser, så du som køber har fuldt overblik fra start. Nogle advokatvirksomheder reklamerer med en lav pris for tinglysning af skøde m.v., og det kan naturligvis virke attraktivt. Vores erfaring er, at du som køber har brug for den fulde ydelse.

Ejendomsmægler er sælgers repræsentant. Du har brug for din egen rådgiver. En rådgiver, som ved meget om ejendomshandel, og som kan give dig den tryghed, du har brug for ved den måske største økonomiske beslutning, du træffer i dit liv.

Det handler ikke (kun) om at få tinglyst et skøde. Det handler om at alle relevante forhold omkring dit køb bliver belyst og at der ikke dukker problemer op efterfølgende.

Vi går ikke på kompromis med vores ydelse. Vi rådgiver om hele handlen fra start til slut. Vi står inde for vores rådgivning og er naturligvis ansvarsforsikrede.

Med mere end 1000 ejendomshandler ved vi, hvad der er relevant at se på i forbindelse med et boligkøb.

I de handler, hvor sælgers ejendomsmægler laver skøde og refusionsopgørelse, gennemfører vi præcis de samme undersøgelser, som når vi selv står for skøde og refusionsopgørelse. Vi kontrollerer også det arbejde, mægler har lavet, og det er vigtigt at huske, at mægler er sælgers mand – og kun sælgers mand. Behovet for rådgivning er derfor lige så stort i de handler, hvor det er mægler, som udarbejder skødet.

No cure – no pay = bliver handlen ikke til noget, tager vi ikke noget honorar, men vi håber naturligvis, at du kommer til os, når du finder et andet sommerhus.

Køb af sommerhus

kr. 6.250,-
inkl. moms
Fuld køberpakke. No cure, no pay.
Bestil her
eller ring 6969 1111

Ehlersvej 33
2900 Hellerup
Tlf.: 69 69 11 11
info@bbboligadvokat.dk
Man-Fre: 9-17

BBBoligadvokat logo for boligadvokat philip helmer lönborg
BEDST OG BILLIG BOLIGADVOKAT
En afdeling af Byg Advokatfirma
Copyright © 2024